Aankomst

aankomstAankomst bij IJsseldelta Marina

De aankomst bij IJsseldelta Marina is makkelijk geregeld. U meldt zich eenvoudig bij de intercom voor de slagboom en kunt daarna zo doorrijden naar de camperplaats. U mag zelf het mooiste plekje uitzoeken, graag wel binnen de lijntjes blijven. De brandweer heeft graag dat u met de achterzijde richting de haven parkeert, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u juist andersom wilt staan. Wat u prettig vindt. Na aankomst kunt u zich tijdens openingstijden aanmelden bij onze receptie, de zwarte woonark aan het begin van de haven. Daar krijgt u alle informatie over WiFi, code sanitair en allerhande toeristische informatie.

Aankomst na openingstijd

Wij kunnen op ieder moment, waar we zelf ook zijn, altijd de slagboom voor u openen. Dus ook buiten de openingstijden van onze receptie kunt u het terrein opkomen. U kunt bij ons tot 22:00 uur het terrein op. U meldt zich simpelweg bij de intercom. Bij de voordeur van de receptie vindt u een brievenbus met enveloppen met daarin de belangrijkste informatie over de camperplaats.
Aanmelden kunt u dan de volgende ochtend tijdens de openingstijden.

Verlaten van de camperplaats

Wij danken u voor uw komst en hopen u nog eens te begroeten. Als u oprijdt tot de slagboom dan gaat deze vanzelf voor u open. Laat u wel uw plek weer netjes achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.