Camperplaats reserveren

camperplaats reserveren

Camperplaats reserveren

Leuk dat u overweegt om bij ons in Hattem op de Camperplaats te komen staan. Wij vertellen u graag meer over het reserveren van een camperplaats. Reserveren is bij ons mogelijk, alleen wel voor minimaal 2 nachten en daarbij reserveren voor dezelfde dag is niet mogelijk. Wel kunt u altijd even de beschikbaarheid ‘peilen’ door te bellen met de receptie.
Per dag nemen wij slechts een beperkt aantal reserveringen aan. Dit om ook de ´toevallige voorbijgangers´ een plek te kunnen bieden. Voor de mensen die van ver moeten komen, of voor hen die om een andere reden graag zekerheid willen, bieden wij deze reserveringsmogelijkheid.

Reserveren is bij ons uitsluitend mogelijk per e-mail, hiervan ontvangt u een bevestiging. U kunt ons bereiken op: info@ijsseldeltamarina.nl of gebruik het contact-formulier.

Wat hebben we van u nodig?

Om uw camperplaats te reserveren hebben wij de volgende gegevens van u nodig. Alleen complete reserveringen kunnen wij bevestigen.

Naam:
Adres:
Tel.nmr:
E-mail:

Kenteken:
Datum van aankomst:
+- tijd van aankomst:

Deze gegevens kunt u kwijt in ons contact-formulier of per mail aan info@ijsseldeltamarina.nl.

 

Uiteraard zijn alleen bevestigde reserveringen geldig. Wij vragen uw begrip voor het geval wij uw reservering niet meer kunnen accepteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.