Camperplaats reserveren

camperplaats reserveren

Camperplaats reserveren

Leuk dat u overweegt om bij ons in Hattem op de Camperplaats te komen staan. Wij vertellen u graag meer over het reserveren van een camperplaats. Tot Pasen is reserveren in de praktijk niet nodig. We hebben het nog niet meegemaakt dat we in de winter helemaal vol stonden.

Vanaf 1 maart 2019 is het mogelijk een plek te reserveren op onze website. U kunt heel eenvoudig in de agenda aangeven wanneer u wilt komen. U krijgt meteen een bevestigingsmail.
Aankomst is tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Komt u eerder dan 13.00 uur dan kan het zijn dat er nog geen plek is en u even moet wachten. Komt u later dan 17.00 uur, stuur dan op de aankomst dag zelf een sms of een whatsapp bericht naar: 06 45 94 60 78. Eerdere meldingen of telefonische verlengingen worden niet geaccepteerd. In het bericht graag het reserveringsnummer of uw naam en kenteken van de camper vermelden. Bent u er om 17.00 uur niet en hebben wij geen sms of whatsapp bericht op de aankomstdag van u ontvangen, dan behouden wij ons het recht voor de plaats aan een ander te geven.
op de dag van vertrek vragen wij u de camperplaats uiterlijk 12.00 uur te verlaten.

Melden bij de receptie

Direct na aankomst ontvangen wij u graag op de receptie. Daar krijgt u belangrijke informatie over de camperplaats zoals de code voor het toiletgebouw en voor de wifi. Ook hebben wij veel toeristische informatie over de omgeving en informeren wij u graag over activiteiten en bezienswaardigheden.

Voor de betaling van het stageld kunt u ook op de receptie terecht. Graag meteen bij aankomst melden en betalen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.