info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

De langste dag van Hattem 23 juni

Langste Dag, Obstacle Run & Heibel in de Haven

23 jun 2018

Haven & Binnenstad van Hattem
08:00 – 01:00 uur

De Langste Dag van Hattem, Obstacle Run & Heibel in de Haven

Op zaterdag 23 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. U kunt genieten van gezellige muziek optredens en nieuw dit jaar is een echte Obstacle Run & Heibel in de Haven!

Het wordt rennen en klauteren in Hattem. In de twee voorgaande jaren presenteerden de ondernemers buiten de binnenstad zich tijdens De Langste Dag van Hattem op een markt onder de naam Hattem Onderneemt. Dit jaar wilde de groep een ander evenement bedenken. Dat nu wordt de Obstacle Run van Hattem.

Een obstacle run is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder, water en hindernissen tegen. Veel voorkomende obstakels zijn; touwen, autobanden, tijgeren, klimmen over muurtjes, moddersloten en water.

Iedereen die wil kan zich opgeven, ook in teams. Er is een versie voor 4 en voor 8 km. Je kunt je opgeven in teams of alleen. De teams kunnen bijvoorbeeld leden van verenigingen zijn, wijkteams, stratenteams of bedrijventeams. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe men zich kan opgeven. Meer info volgt…

En om in de sportieve sfeer te blijven, is er ook nog Heibel in de Haven, een sportfestival met beachvolleybal, roeien, en waterpolo. Dit festijn wordt ook aangevuld met gezellige live muziek en lekker eten. Kortom, er is weer van alles te zien en te beleven.

Graag tot ziens op zaterdag 23 juni in Hattem!

Foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.