info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Langste dag van Hattem – Heibel in de Haven – 23 juni

Langste Dag, Obstacle Run & Heibel in de Haven

23 jun 2018

Haven & Binnenstad van Hattem
08:00 – 01:00 uur

De Langste Dag van Hattem, Obstacle Run & Heibel in de Haven

Op zaterdag 23 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. Het bruist in het centrum van de activiteiten en de winkels zijn al vanaf 8.00 uur ’s ochtends geopend. U kunt genieten van gezellige muziek optredens en nieuw dit jaar is een echte Obstacle Run & Heibel in de Haven!

Het wordt rennen en klauteren in Hattem. In de twee voorgaande jaren presenteerden de ondernemers buiten de binnenstad zich tijdens De Langste Dag van Hattem op een markt onder de naam Hattem Onderneemt. Dit jaar wilde de groep een ander evenement bedenken. Dat nu wordt de Obstacle Run van Hattem.

Een obstacle run is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder, water en hindernissen tegen. Veel voorkomende obstakels zijn; touwen, autobanden, tijgeren, klimmen over muurtjes, moddersloten en water.

Iedereen die wil kan zich opgeven, ook in teams. Er is een versie voor 4 en voor 8 km. Je kunt je opgeven in teams of alleen. De teams kunnen bijvoorbeeld leden van verenigingen zijn, wijkteams, stratenteams of bedrijventeams. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe men zich kan opgeven. Meer info volgt…

Langste Dag muziek programma op de markt
10.00  Popkoor WatZUP
12.00  Vox Five
13.00  Ons Genoegen
14.00  Vox Five
16.00  Hanewakkers

Er komt een heuse stormbaan bij het Toeristisch Informatie Punt te staan waar kinderen overdag op kunnen spelen. ’s Middags wordt deze attractie gebruikt als laatste obstakel voor de finish van de Obstacle Run.

En om in de sportieve sfeer te blijven, is er ook nog Heibel in de Haven, een sportfestival met beachvolleybal, roeien, en waterpolo. Dit festijn wordt ook aangevuld met gezellige live muziek en lekker eten. Kortom, er is weer van alles te zien en te beleven.

Graag tot ziens op zaterdag 23 juni in Hattem!

 

Foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.