info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Op de camperplaats

op de camperplaatsAansluitingen op de camperplaats

Op de camperplaats beschikt u over alle denkbare aansluitingen, of het nu gaat om water, stroom, WiFi of het legen van uw chemische toilet. Al onze aansluitingen zijn voor iedere camperaar te gebruiken, het hele jaar door.

Stroomaansluiting

Wij hebben op de camperplaats 24 stroomaansluitingen, afgezekerd op 10 Ah. Voor een bedrag van € 2,- per dag kunt u gebruik maken van een stroomaansluiting. Heeft u per ongeluk teveel stroom getrokken en is de stop gesprongen, meldt het eenvoudig even bij de receptie of de havenmeester.

Watertappen

Een fles of kan water vult u bij de receptie. Buiten bij de deur hangt een drinkwaterkraan. Wanneer u meer water wilt hebben, bijvoorbeeld voor het vullen van de tank, dan gebruikt u de watertap bij de trailerhelling. Het sleuteltje haalt u bij de receptie.

WiFi

IJsseldelta Marina beschikt over een professionele WiFi installatie. Zo bent u verzekerd van een stabiele internetverbinding. Meer over de WiFi leest u hier: WiFi.

Grijs water lozen

Helaas hebben wij geen put voor het lozen van grijs water. De camperplaats is gelegen in de uiterwaarden van de IJssel en kan bij hoog water onderwater lopen. Een open verbinding met het riool is daardoor niet mogelijk. Natuurlijk kunt u afgetapt grijs water kwijt bij de voorziening voor het chemische toilet.

Een aftapplaats voor grijs water is te vinden bij De Jong Campers op de Netelhorst, ongeveer 2,5km bij ons vandaan.

 

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.