info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Sinterklaas intocht op 18 november

Sinterklaas intochtSinterklaas intocht, een feest voor jong & oud!

De Sinterklaas intocht van Hattem. Sinterklaas komt samen met zijn Pieten aan in de haven van Hattem op zaterdag 18 november om 13.30 uur. In de haven wordt Sinterklaas hartelijk welkom geheten door de burgemeester, clown Ziezo & tante Pip, en door een heleboel zingende en juichende kinderen. Muziekvereniging Ontwaakt loopt mee met de Sinterklaas-koets in de optocht door de winkelstraten.

Route tijdens de sinterklaas intocht

Onder de Dijkpoort door, Kruisstraat, Kerkstraat, Achterstraat, Ridderstraat, Kerkhofstraat en Markt.

Op de Markt staat een groot podium klaar voor een spetterende Sinterklaasshow met veel Sinterklaasliedjes. Het wordt zeker weer een onvergetelijk Sinterklaasfeest! Komen jullie ook?
Na afloop van de show lopen Sinterklaas en de Pieten door Hattem.

Oproep van de veiligheidspiet aan onze inwoners: kom lopend of met de fiets, voor de auto is weinig ruimte!
In de haven mogen geen fietsen worden gestald, dit kan alleen op het Voermanplein. Er mogen ook geen fietsen op de markt in verband met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer.

Rond Uit Hattem bedankt alle vrijwilligers die de sinterklaas intocht mogelijk maken, en  Rondvaartbedrijf Keizer die de Sinterklaasboot beschikbaar stelt.

RTV Hattem zendt de intocht van Sinterklaas uit op zaterdagavond 18 november om 19.00 uur en zondag 19 november om 9.00, 15.00 en 19.00 uur.

Bron: Rond Uit Hattem

Overnachten met de camper

(groot)Ouders die graag met hun (klein)kinderen de Sinterklaas intocht willen bewonderen hebben vanaf onze camperplaats een plekje op de eerste rang. Sinterklaas zal aankomen direct achter de campers. Wellicht is het verstandig van te voren te reserveren. Reserveren doet u hier: Boek hier.

Sinterklaas intocht

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.