Welkom

Welkom

Welkom bij IJsseldelta Marina Hattem. IJsseldelta Marina is prachtig gelegen in een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!

Onze jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen (tot 20 m lang en 6 m breed met langssteiger) met allemaal een eigen brede zijsteiger, stroomaansluiting met eigen stroommeter, voldoende drinkwatervoorzieningen, gratis WiFi, wasserette en een verwarmd toiletgebouw. Onze haven is ontworpen voor de grotere, moderne plezierjachten en beschikt daarom over brede en veilige (zij)steigers en de juiste voorzieningen. Direct aan de haven zijn een 20-tal plaatsen voor onze campergasten en een 9-tal die wij een aantal weken in de zomer hebben als pilot met de gemeente Hattem. Uiteraard is er voor iedereen ook een eigen stroomaansluiting.

De jachthaven en het camperterrein zijn het gehele jaar open voor ligplaatshouders, passanten en campergasten.
TIP: gebruik uw jacht in de wintermaanden als vakantiehuis om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen in onze directe omgeving.

Hanzestad Hattem

stadspoortHattem is een heel leuk authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, winkels en musea. Dat begint al als u Hattem binnenkomt, de grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje heel herkenbaar.
Zodra u het stadspoortje onderdoor bent staat u in het centrum van Hattem. Kunt u de verleiding van de eerste winkel links verstaan?

Waar vaar jij heen deze dag?

Bij de receptie vindt u antwoorden op vragen als: ‘Waar vaar jij heen deze dag?‘, ‘Waar ga je eten vandaag?’ of ‘Wat ga je doen vandaag?’. IJsseldelta Marina is meer dan alleen een parkeerplaats voor uw jacht. Hier bent u welkom en geniet u van wat wij en de directe omgeving u te bieden hebben. IJsseldelta Marina is een centraal gelegen jachthaven van waaruit u prachtige vaartochten kunt ondernemen. Zo vaart u in korte tijd naar steden als Zwolle, Hasselt en Zwartsluis of in de richting van Kampen, Elburg, Harderwijk, of de IJssel af naar steden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Arnhem. Voor alle 4 de windrichtingen heel centraal.

Faciliteiten

IJsseldelta Marina beschikt over alle denkbare faciliteiten die u van een moderne jachthaven kunt verwachten. Neemt u gerust een kijkje onder faciliteiten om u te laten overtuigen.

Reviews

Op Google scoort onze jachthaven 4.2/5 sterren en op Campercontact een 8.1! U kunt de reviews hier lezen: Google of Campercontact. Wij nodigen u uit om ook een review te schrijven. Dit wordt erg gewaardeerd! U kunt een review schrijven door op één van de links te drukken en op “een review schrijven” te klikken.

 

Bereikbaarheid

Hattem is zowel vanaf de A28 als vanaf de A50 goed te bereiken.
Ook vanaf het water is onze haven makkelijk te vinden. U neemt de afslag IJssel-Apeldoornskanaal en slaat vervolgens na 300 meter rechtsaf. Let u hierbij op de groene boei in het water, houdt u deze boei aan uw stuurboord-hand. Aan stuurboord naast deze ton ligt een kleine ondiepte.
Vanaf de invaart Apeldoornkanaal is de Havenmeester bereikbaar op VHF 31, hij wijst u graag naar de juiste ligplaats.

Zeker weten of er nog een plekje is? Bel even de receptie, 06-54946078, of roep de havenmeester op via de marifoon op kanaal VHF 31.

IJsseldeltaMarina_Mei2015

Vanuit Hattem zeggen wij: Welkom op het water!

Jachtmakelaar

Zoekt u een jachthaven aan de IJssel? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u een jachthaven in Gelderland? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Kampen? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Zwolle? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Deventer? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Hasselt? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Zwartsluis? Welkom in IJsseldelta Marina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.