info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Yacht Cleaning Hattem

Yacht Cleaning HattemYacht Cleaning Hattem

Per 1/1/2018 is de Geldersedijk 20 weer een bedrijf rijker. Rob is voorzichzelf begonnen met zijn bedrijf Yacht Cleaning Hattem. Zoals de naam al doet vermoeden gaat Rob zich nader toeleggen op het wassen, reinigen en polijsten van jachten. Wij wensen Rob hierbij heel veel succes! Wij zijn al jaren tevreden klant en kunnen Rob van harte aanbevelen.

Rob aan het woord:

Voor velen ben ik al jaren een bekend gezicht op de jachthaven. De afgelopen jaren was mijn voornaamste taak op de jachthaven het schoonhouden en onderhouden van de verkoopschepen en ook die van ligplaatshouders. In de afgelopen jaren heb ik hierin behoorlijk wat ervaring opgedaan en al vele jachteigenaren naar tevredenheid kunnen helpen. De reacties die ik krijg zijn altijd positief, men is soms verbaasd hoe mooi het jacht weer wordt na een goede was- of polijstbeurt. Jachteigenaren zijn tevreden en een glanzend jacht geeft mij veel voldoening. Om die reden ben ik sinds 1 januari 2018 Yacht Cleaning Hattem gestart. Het jachten schoonmaak en poetsbedrijf voor Hattem en omstreken.

Voor ligplaatshouders in IJsseldelta Marina of in een andere jachthaven werkt Yacht Cleaning Hattem op uur-basis, maar ook op abonnementsbasis. Als jachteigenaar kun je bij mij een maandabonnement afsluiten, ik zorg er vervoglens voor dat uw jacht er altijd glanzend bij ligt. 1, 2, 3 keer per maand of per kwartaal, alles is mogelijk. Ook het eenmalig wassen of polijsten van een jacht behoort tot de mogelijkheden. Ik maak graag een vrijblijvende offerte.

Meer informatie en de verschillende mogelijkheden kunnen we graag bespreken. Je kunt mij bereiken op de steiger, via 06-18335804 of via yachtcleaninghattem@gmail.com

Tot op de haven!

Rob

 

Uw jacht gewassen tijdens uw verblijf

Wie wil dat nou niet. Terwijl u geniet van uw jacht, onze jachthaven en de omgeving wordt uw jacht van top tot teen gewassen. Rob biedt zijn diensten ook aan aan passanten. Wellicht dat u er een nachtje extra voor moet blijven, maar dan vaart u er wel weer blinkend en glimmend bij. Verdere informatie over onze jachthaven vindt u hier: jachthaven

Voor:

Na:

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.