Aankomst

aankomstAankomst bij IJsseldelta Marina

De aankomst bij IJsseldelta Marina is makkelijk geregeld. U meldt zich eenvoudig bij de intercom voor de slagboom en kunt daarna zo doorrijden naar de camperplaats. U mag zelf het mooiste plekje uitzoeken, graag wel binnen de lijntjes blijven. De voorkeur gaat uit naar parkeren met de achterzijde richting de haven  maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u juist andersom wilt staan. Wat u prettig vindt. Na aankomst kunt u zich tijdens openingstijden aanmelden bij onze receptie, de zwarte woonark aan het begin van de haven. Daar krijgt u alle informatie over WiFi, code sanitair en allerhande toeristische informatie.

Ook in de winter geopend

IJsseldelta Marina is ook in de winter geopend. Wij zijn dan iets minder vaak op de receptie maar u kunt tot 22.00 uur altijd het terrein op. Even melden bij de intercom. Wel is het in de winter van belang dat u met alle vier de wielen op de verharding blijft. u kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer: 06 54 94 60 78

Aankomst na openingstijd

Wij kunnen op ieder moment, waar we zelf ook zijn, altijd de slagboom voor u openen. Dus ook buiten de openingstijden van onze receptie kunt u het terrein opkomen. U kunt bij ons tot 22:00 uur het terrein op. U meldt zich simpelweg bij de intercom. Bij de voordeur van de receptie vindt u een brievenbus met enveloppen met daarin de belangrijkste informatie over de camperplaats.
Aanmelden kunt u dan de volgende ochtend tijdens de openingstijden.

Verlaten van de camperplaats

Wij danken u voor uw komst en hopen u nog eens te begroeten. Als u oprijdt tot de slagboom dan gaat deze vanzelf voor u open. Laat u wel uw plek weer netjes achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.