info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Passanten korting met Blauwe Vaantje

Het Blauwe Vaantje 2018

IJsseldelta Marina is er trots op dat zij voor het derde jaar op rij een Blauwe Vlag jachthaven mag zijn. Een schone, veilige en duurzame haven waar iedereen zich in thuis voelt is een belangrijk speerpunt voor de jachthaven. Hier wordt veel in geïnvesteerd en alle inspanningen zijn ook dit jaar weer beloond met de Blauwe Vlag. Reden genoeg om ook passanten en vaste ligplaatshouders te bewegen zich verantwoord, zorgzaam en milieuvriendelijk te gedragen. In 2003 Introduceerden FEE en ANWB een bijzondere variant op de Blauwe Vlag, het Blauwe Vaantje. Dit milieukeurmerk is er voor booteigenaren die zich conformeren aan de ’10 duurzame-gedragsregels’. Zij die zich aan de gedragsregels conformeren verdienen een beloning. Samen houden we het water schoon!

Korting op het liggeld voor passanten met Blauwe Vaantje

Passanten die bij ons verblijven en reeds het Blauwe Vaantje voeren krijgen € 0,15 per meter korting op het passantenliggeld. Zij die nog niet het Vaantje voeren maar zich bij de receptie conformeren aan de gedragsregels ontvangen van ons het Vaantje. Bij de eerstvolgende overnachting ontvangen ook zij € 0,15 per meter korting.

Het formulier voor het Vaantje bekijkt u hier: 10 duurzame-gedragsregels. Wanneer u deze ondertekend bij de receptie ontvangt u het Blauwe Vaantje.

Alles over onze Passanten ligplaatsen vindt u hier: Passanten ligplaats.

Blauwe Vaantjegedragsregels blauwevaan

 

 

 

 

 

 

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.