Camperplaats reserveren

camperplaats reserveren

Camperplaats reserveren

Leuk dat u overweegt om bij ons in Hattem op de Camperplaats te komen staan. Wij vertellen u graag meer over het reserveren van een camperplaats. Tot Pasen is reserveren in de praktijk niet nodig. We hebben het nog niet meegemaakt dat we in de winter helemaal vol hebben gestaan.

Vanaf 1 maart 2019 is het mogelijk een plek te reserveren op onze website. U kunt heel eenvoudig in de agenda aangeven wanneer u wilt komen. U krijgt meteen een bevestigingsmail.
Aankomst is tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Komt u eerder dan 13.00 uur dan kan het zijn dat er nog geen plek is en u even moet wachten. Komt u later dan 17.00 uur, stuur dan op de aankomst dag zelf een sms of een whatsapp bericht naar: 06 45 94 60 78. Eerdere meldingen of telefonische verlengingen worden niet geaccepteerd. In het bericht graag het reserveringsnummer of uw naam en kenteken van de camper vermelden. Bent u er om 17.00 uur niet en hebben wij geen sms of whatsapp bericht op de aankomstdag van u ontvangen, dan behouden wij ons het recht voor de plaats aan een ander te geven.
Op de dag van vertrek vragen wij u de camperplaats uiterlijk 12.00 uur te verlaten.

Melden bij de receptie

Direct na aankomst ontvangen wij u graag op de receptie. Daar krijgt u belangrijke informatie over de camperplaats zoals de code voor het toiletgebouw en voor de wifi. Ook hebben wij veel toeristische informatie over de omgeving en informeren wij u graag over activiteiten en bezienswaardigheden. Voor de betaling van het stageld kunt u ook op de receptie terecht. Graag meteen bij aankomst melden en betalen.

VAN HARTE WELKOM!

Huisregels (reserveren) camperplaats Hattem

  • De camper met alle wielen op de verharding en binnen de lijnen plaatsen. Rijdt niet door het gras op. Ook wanneer uw camper wat langer is, houd alle wielen op de verharding, uitsteken over de weg is geen probleem. Let erop dat uw camper, ook met geopende ramen en deuren binnen het eigen vak blijft.
  • Aanhangwagens/trailers zijn niet geschikt voor op onze camperplaats. In overleg is dit in het laagseizoen mogelijk. In het hoogseizoen vragen we u de aanhanger af te koppelen en op de openbare parkeerplaats te parkeren. Denk aan een goed slot.
  • Om de rust van onze gasten te respecteren wordt na 22:00 uur de slagboom niet meer geopend. In-rijden kan dus tot maximaal 22:00 uur. Gelieve ook niet voor 07:00 uur de camperplaats verlaten.
  • Het is toegestaan om van de camperplaats te genieten. De luifel uitdraaien en stoelen buitenzetten horen daar bij. Ook BBQ’en hoort erbij, zolang u het gras niet beschadigd. Een waslijn of hangmat worden we niet blij van. Ook van vuurschalen, kampvuren, lozen van tanks, los lopende honden en geluidsoverlast worden we niet blij. Ontzettend blij worden we van gasten die hun camperplaats en het sanitair achterlaten zoals ze deze hebben aangetroffen. Uw afval kunt u kwijt in de ‘milieu-hoek’ naast de slagboom.
  • U kunt uw reservering tot 24 uur* van te voren kosteloos annuleren. Wanneer u de reservering niet tijdig annuleert, of wanneer u niet op komt dagen op uw gereserveerde plek, zijn wij genoodzaakt minimaal 1 overnachting á € 12,- in rekening te brengen. *bij uitzonderlijke gevallen wordt hier een uitzondering op gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.