Meer aan... in Giethoorn
Giethoorn

At an A-location in Giethoorn, a La Mare Houseboat is rented while stationary. A unique accommodation to complete your Giethoorn experience. Sightseening by Giethoorn, admire the National Park Weeribben Wieden, visit the various museums, culinary dining and then unique overnight stay. Who would not want that … 

beautiful-center-img
Hollands Venetië

Met woningen die alleen per boot bereikbaar zijn en de totale ambiance wordt Giethoorn ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Een uniek en authentiek dorp waar je je goed kan vermaken. Daarnaast gelegen midden in een uitnodigende regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. 1,5 uur van Amsterdam.

Bed & Breakfast
dummy.jpg

Houseboat De ‚Giethoorn‘ is een luxe ingerichte houseboot met ruimte voor 2+1 personen. De boot is in 2020 gebouwd en van alle gemakken voorzien zoals een mooie keuken, ruime salon met slaapbank, aparte slaapkamer met 2-persoonsbed en een hoogwaardige badkamer met douche en toilet. Dankzij de goede isolatie is de houseboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Een perfecte plek om op de schaats vanaf te stappen!

Reserveer hier uw overnachting op Houseboat 'Giethoorn'

View the availability below and book your stay in Giethoorn directly. After receiving your reservation you will receive the final confirmation from the landlord as soon as possible.