Meer aan... in Dordrecht
De rand van Dordrecht...

Aan de rand van Dordrecht bevindt zich aan prachtige jachthaven die van alle gemakken is voorzien. In deze jachthaven liggen 2 La Mare Houseboten welke stilliggend worden verhuurd. Een unieke accommodatie op een unieke plek, op steenworp afstand van Dordrecht en aan de rand van de Biesbosch.

beautiful-center-img
Cultuur + natuur

Een fraaie stad met voor een ieder vele mogelijkheden. Vele diverse musea, verschillende evenementen en festivals, een leuke winkelstraat en Grenzend aan Nationaal Park de Biesbosch, waar u per sloep naar toe kunt. Laat u verassen en geniet van een weekendje Dordt. 

Houseboat Dordrecht II
dummy.jpg

De Dordrecht II is een luxe ingericht houseboot met ruimte voor 2-3 personen. De houseboot is van eind 2019 van alle gemakken voorzien en beschikt over een ruime salon met slaapbank, luxe keuken, aparte slaapkamer met 2-persoonsbed, hoogwaardige badkamer met douche en toilet. Dankzij de uitstekende isolatie is de houseboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Met de verwarming aan is het snel aangenaam om de ondergaande zon te bewonderen.

Houseboat Dordrecht IV
dummy.jpg

De Dordrecht IV is het grotere broertje van de Dordrecht II. Deze luxe houseboat heeft twee 2-persoonsslaapkamers. Luxe en privacy tijdens uw verblijf? Door de aparte slaapkamers kun je slapen en leven perfect gescheiden houden. Als extra optie heeft deze boot een dakterras dat ook nog eens comfortabel te bereiken is via een riante wenteltrap. Hier geniet je optimaal van het uitzicht over de haven. Door zijn goede isolatie is de boot ook zeer geschikt om in de winter te huren, en zit je er gegarandeerd altijd warmpjes bij.

Beschikbaarheid en boeken

Onderstaand vindt u de actuele beschikbaarheid van de boten. U kunt hier direct uw vakantie reserveren. Na ontvangst van uw reservering krijgt u zo spoedig mogelijk een definitieve bevestiging van de verhuurder.