Meer aan... in Dordrecht
De rand van Dordrecht...

Aan de rand van Dordrecht bevindt zich aan prachtige jachthaven die van alle gemakken is voorzien. In deze jachthaven liggen 2 La Mare Houseboten welke stilliggend worden verhuurd. Een unieke accommodatie op een unieke plek, op steenworp afstand van Dordrecht en aan de rand van de Biesbosch.

beautiful-center-img
Cultuur + natuur

Een fraaie stad met voor een ieder vele mogelijkheden. Vele diverse musea, verschillende evenementen en festivals, een leuke winkelstraat en Grenzend aan Nationaal Park de Biesbosch, waar u per sloep naar toe kunt. Laat u verassen en geniet van een weekendje Dordt. 

Onze vloot:

Wij geven u graag een kijkje in onze vloot met houseboten. De vloot bestaat uit 2 riante, luxe afgewerkte, La Mare Houseboten, welke stilliggend worden verhuurd. Combineer uw bezoek aan Dordrecht met bijzonder overnachten.

De Vloot:
In Dordrecht liggen maar liefst 2 houseboten op u te wachten.

Houseboat Dordrecht Waterlelie is een luxe houseboat voor 2+1 personen. De Dordrecht Flamingo is het vlaggenschip van de vloot en beschikt over 2 tweepersoonsslaapkamers.

Houseboat Flamingo
Meer Info

Bekijk hier onze 3 andere locaties waar u een La Mare Houseboat kunt huren. Klik op de verschillende plaatsen voor meer informatie over deze locaties. 

rating-img
Ruim 200 bezoekers waarderen hun verblijf met een
8,0.