Reserveer via de website en krijg 10% van je reserveringskosten terug.

Prachtig gelegen jachthaven
In een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, gezellige terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!
Eén van de beste plaatsen

Onze camperplaats staat in de top van camperplaatsen in Nederland. Vanaf uw plek is álles in Hattem op loop- of fietsafstand. De stad Hattem is op nog geen 200 meter vanaf onze camperplaats verwijderd en biedt u alle denkbare mogelijkheden.

beautiful-center-img
Ontspannen aankomst

Direct na aankomst ontvangen wij je graag op de receptie. Daar krijg je belangrijke informatie over de camperplaats zoals de code voor het toiletgebouw en voor de wifi. Ook geven we graag toeristische informatie over de omgeving.

rating-img
Ruim 200 bezoekers waarderen hun verblijf met een 8,0.
Iedere 6e overnachting betalen wij
Bezoek het historisch Hattem
dummy.jpg

De schitterende Hanzestad Hattem biedt een ruim aanbod aan unieke en leuke musea. Daarnaast mag de stad zelf bijna een museum genoemd worden. Heel veel te beleven voor iedereen die van cultuur houdt.

Camperplaats reserveren

Leuk dat je overweegt om bij ons in Hattem op de Camperplaats te komen staan. Kom lekker ontspannen in de jachthaven op een camperplaats die al jaren tot de top van Nederland behoort. Blijf je een tijdje? Iedere 6e overnachting is een cadeautje van ons.