Meer aan... in Giethoorn
Giethoorn

Op een A-locatie in Giethoorn wordt een La Mare Houseboat stilliggend verhuurd. Een unieke accommodatie om uw Giethoorn ervaring compleet te maken. Sightseening door Giethoorn, laat je bewonderen door Nationaal Park Weeribben Wieden, bezoek de diverse musea, culinair dineren en aansluitend uniek overnachten. Wie wil dat nou niet… 

beautiful-center-img
Hollands Venetië

Met woningen die alleen per boot bereikbaar zijn en de totale ambiance wordt Giethoorn ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Een uniek en authentiek dorp waar je je goed kan vermaken. Daarnaast gelegen midden in een uitnodigende regio voor natuur- en cultuurliefhebbers. 1,5 uur van Amsterdam.

Bed & Breakfast
dummy.jpg

Houseboat De ‘Giethoorn’ is een luxe ingerichte houseboot met ruimte voor 2+1 personen. De boot is in 2020 gebouwd en van alle gemakken voorzien zoals een mooie keuken, ruime salon met slaapbank, aparte slaapkamer met 2-persoonsbed en een hoogwaardige badkamer met douche en toilet. Dankzij de goede isolatie is de houseboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Een perfecte plek om op de schaats vanaf te stappen!

Reserveer hier uw overnachting op Houseboat 'Giethoorn'

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer direct uw verblijf in Giethoorn. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van de verhuurder zo spoedig mogelijk de definitieve bevestiging.