Jachthaven

Jachthaven

Welkom bij IJsseldelta Marina Hattem. IJsseldelta Marina is prachtig gelegen jachthaven in een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, gezellige terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!

Onze jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen (tot 20 m lang en 6 m breed met langssteiger) met allemaal een eigen brede zijsteiger, stroomaansluiting met eigen stroommeter, voldoende drinkwatervoorzieningen, gratis WiFi, wasserette en een verwarmd toiletgebouw. Onze haven is ontworpen voor de grotere, moderne plezierjachten en beschikt daarom over brede en veilige (zij)steigers en de juiste voorzieningen. Direct aan de haven zijn 22 plaatsen voor de campergasten, met ook voor iedereen een stroomaansluiting. Deze zomer heeft onze jachthaven een pilot met de gemeente. 6 weken lang hebben wij 9 extra plaatsen voor de campergasten.

De jachthaven en het camperterrein zijn het gehele jaar open voor ligplaatshouders, passanten en campergasten.
TIP: gebruik uw jacht in de wintermaanden als vakantiehuis om van daaruit allerlei activiteiten te ondernemen in onze directe omgeving.

Hanzestad Hattem

stadspoortHattem is een erg leuke authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, leuke restaurants, winkels en musea. Het centrum is op nog geen 200 meter van de haven verwijderd, dus u bent er zo! De grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje heel herkenbaar. Zodra u het stadspoortje onderdoor bent, staat u in het centrum van Hattem. Kunt u de verleiding van de eerste winkel links verstaan?

Waar vaar jij heen vandaag?

Bij de receptie vindt u antwoorden op vragen als: ‘Waar vaar jij heen deze dag?‘, ‘Waar ga je eten vandaag?’ of ‘Wat ga je doen vandaag?’. IJsseldelta Marina is meer dan alleen een parkeerplaats voor uw jacht! Hier bent u welkom en geniet u van wat wij en de directe omgeving u te bieden hebben. IJsseldelta Marina is een centraal gelegen jachthaven, waaruit u prachtige vaartochten kunt ondernemen. Zo vaart u in korte tijd naar steden als Zwolle, Hasselt en Zwartsluis of in de richting van Kampen, Elburg en Harderwijk. U kunt ook de IJssel af naar steden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Arnhem. Voor alle 4 de windrichtingen heel centraal.

Faciliteiten

IJsseldelta Marina beschikt over alle denkbare faciliteiten die u van een moderne jachthaven kunt verwachten. Neemt u gerust een kijkje onder faciliteiten om u te laten overtuigen.

Reviews

Op Google scoort onze jachthaven een 4.2 en op Campercontact scoren wij een 8.2. U kunt de reviews lezen door te klikken op Google of Campercontact. Op dezelfde pagina kunt u ook een review schrijven. Wij stellen reviews erg op prijs en nodigen u ook uit om een review te schrijven!

Bereikbaarheid

Hattem is zowel vanaf de A28 als vanaf de A50 goed te bereiken.
Ook vanaf het water is onze haven makkelijk te vinden. U neemt de afslag IJssel-Apeldoornskanaal en slaat vervolgens na 300 meter rechtsaf. Let u hierbij op de groene boei in het water, houdt u deze boei aan uw stuurboord-hand. Aan stuurboord naast deze ton ligt een kleine ondiepte.
Vanaf de invaart Apeldoornkanaal is de Havenmeester bereikbaar op VHF 31, hij wijst u graag naar de juiste ligplaats.

Zeker weten of er nog een plekje is? Bel even de receptie, 06-54946078, of roep de havenmeester op via de marifoon op kanaal VHF 31.

IJsseldeltaMarina_Mei2015

Vanuit Hattem zeggen wij: Welkom op het water!

Jachtmakelaar

Zoekt u een jachthaven aan de IJssel? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u een jachthaven in Gelderland? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Kampen? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Zwolle? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Deventer? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Hasselt? Welkom in IJsseldelta Marina!
Zoekt u naar een jachthaven nabij Zwartsluis? Welkom in IJsseldelta Marina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.