info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

La Mare Houseboats

La Mare Houseboats

La Mare Houseboats

Sinds 10/1/2018 zijn IJsseldelta Marina en Schepenkring Hattem officieel dealer geworden van de La Mare Houseboats voor de Benelux. Een hele leuke ontwikkeling.

Wat is eigenlijk een Houseboat

Zie het als je eigen thuis. Varen en beleven van de natuur met al het comfort zoals je thuis gewend bent. Alles geheel gelijkvloers. Doordat houseboats volledig selfsupporting zijn vaar je eenvoudig naar de mooiste plek midden in de natuur. Hier kun je beleven, genieten en ontspannen voor langere of korte tijd. Door de geringe diepgang van een houseboat kun je haar neerleggen op plekken waar jij en vele anderen nog nooit geweest zijn. 2 meter buiten die ene mooie rietkraag, je eigen mooiste stukje natuur. Voor anker of met spudpalen lig je precies daar waar het goed toeven is. Zonnen, zwemmen, luisteren, vissen, varen, genieten, net wat je maar wilt. Nog even een boodschap doen, of ergens een hapje eten? De houseboat is een CE-gecertificeerd pleziervaartuig en mag als zodanig overal afmeren.

La Mare Houseboats La Mare Houseboats

Meer vrijheid, meer woonplezier

In vergelijk met een traditioneel motor- of zeiljacht heb je op een houseboat veel meer vrijheid, heel veel meer vierkante meters woonplezier en meer comfort. Dit alles tegen ongeveer 50% van de aanschafprijs. Wie zou dit nou niet willen?

La Mare Houseboat Plattegrond

La Mare Houseboat plattegrond

Het hele jaar rond, onderhoudsvrij

Winterklaarmaken is voorgoed verledentijd. De houseboats zijn volledig wintervast waardoor winterklaarmaken niet meer nodig is. Sterker nog, je kunt het hele jaar door genieten. Vanuit de jachthaven kan je jouw mooiste stukje natuur in alle 4 jaargetijden beleven. De tanks zijn voorzien van verwarming en door de 8 cm dikke schuim-isolatie is het ook in de winter heerlijk vertoeven. Inmiddels varen er al vele houseboats in Finland, ook in de winter, zonder problemen. Als het daar kan, dan kan het dichtbij huis natuurlijk ook!
De houseboats zijn volledig onderhoudsvrij. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof-materialen, polyethyleen drijvers en een verzinkt stalen-frame is de houseboat geheel onderhoudsvrij. Af en toe een schoonmaakbeurtje en het motoronderhoud is alles wat er moet gebeuren. Met een houseboat heeft u dus geen hoge kosten meer voor winterklaarmaken, schilderen, poetsen, antifouling, etc. etc.

Buy & Charter, 8% rendement

Het staat nog in de kinderschoenen, maar we zijn druk bezig ons Buy & Charter concept voeten te geven. Een concept waarbij je zelf geniet van je eigen houseboat, maar waarbij je op de dagen dat je deze niet gebruikt een rendement behaald.
De Houseboat wordt voor je verhuurd als Bed & Breakfast óf als charter-boot, alle zorgen eromheen worden uithanden genomen en jij ontvangt het rendement.

La Mare Houseboats, The New Way of Boating

La Mare bouwt een Houseboat, geheel naar eigen wens, 1-2-3 slaapkamers, met luxe keuken en badkamer, van 9.00 tot 15.00 meter, van 15 tot 61 M2 woonruimte, vanaf € 31.500,–.

Beleef je nieuwe vrije tijd in een La Mare Houseboat! Een ligplaats is uiteraard beschikbaar in onze Jachthaven.

Bezoek een La Mare Houseboat

Een La Mare Apartboat, 11 meter met 25m2 woonoppervlakte, ligt als demo-boot in IJsseldelta Marina. Wij heten je graag van harte welkom.

Meer informatie, meer plaatjes of informatie over ons Buy & Charter concept, vind je op kantoor of op de site www.lamarehouseboats.nl 

Een La Mare Apartboat op een prachtige winterdag in Weerribben Wieden

 

 

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.