info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

Op de Steiger

op de steiger

Aansluitingen op de steiger

Onze jachthaven beschikt over alle denkbare aansluitingen, of het nu gaat om water, stroom, WiFi, vuilwaterpomp of veiligheid. Al onze aansluitingen zijn voor zowel vaste ligplaatshouders als passanten en voor camperaars te gebruiken. Het hele jaar door.

Stroomaansluiting

Alle ligplaatsen in onze haven beschikken over een eigen stroomaansluiting. Al onze stroompunten zijn afgezekerd op 16 Ah en hebben een eigen stroommeter.
Vaste ligplaatshouders, die stroom gebruiken, betalen jaarlijks een bedrag van € 46,- voor het vastrecht en de eerste 50 kWh. indien u meer verbruikt, wordt het aan het eind van het seizoen verrekend. Vaste ligplaatshouders die langer dan drie dagen geen gebruik maken van hun ligplaats vragen wij dit door te geven aan de receptie. Wij zullen de stroommeter dan tijdelijk uitzetten, zodat u niet belast wordt met het stroomverbruik van eventuele passanten. Zodra u weer terug bent meldt u zich simpelweg weer aan bij de receptie. Het melden van aan en uit zetten van de stroommeter is uw eigen verantwoordelijkheid. Passanten kunnen beschikken over dezelfde 16 Ah aansluiting. Zij betalen hier een vast bedrag per dag voor.

Heeft u per ongeluk teveel stroom getrokken en is de stop gesprongen, meldt het even bij de receptie of de havenmeester en het wordt geregeld.

Watertappunten

Op verschillende plaatsen op de steiger staan waterpalen. Tegen een betaling van € 0,50 krijgt u 100-110 liter water van ons. Uit milieu oogpunt vragen wij u het drinkwater niet te gebruiken voor het wassen of afspoelen van de boot. De waterpunten en slangen worden geregeld gereinigd. Om legionella het hoofd te bieden vragen wij u bij gebruik de waterslang in zijn geheel af te wikkelen.

WiFi

IJsseldelta Marina beschikt over een professionele WiFi installatie. Zo bent u verzekerd van een stabiele internetverbinding. Meer over de WiFi leest u hier: WiFi.

Vuilwaterpomp

Vooraan op de jachthaven vindt u een vuilwaterpomp. Hiermee kunt u uw vuilwatertank leegzuigen. Onze havenmeester helpt u graag. Het is ten strengste verboden om deze voorziening te gebruiken voor het afvoeren van uw bilge-water of olie. Dit kunt u gratis inleveren bij de receptie.

Veiligheid

Veiligheid was het sleutelwoord van de jachthaven ook in 2019. Zo is er hard gewerkt aan de veiligheid op en om de haven. Dit heeft er in geresulteerd dat er meer verlichting is op de steiger, meer brandblussers, reddingstrappen en reddingsboeien. Uiteraard hopen we het allemaal niet nodig te hebben.

Alle inspanningen hebben er toe geleid dat vanaf 2016 de Blauwe vlag ook in IJsseldelta Marina wappert.

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.