Houseboat huren

Uniek overnachten in IJsseldelta Marina

In de jachthaven van IJsseldelta Marina kunt u uniek overnachten in een Houseboat. Er zijn 5 Houseboaten beschikbaar voor een verblijf van 2 tot 4 personen. Nog nooit op een boot verbleven? Dan is dit uw kans. Heerlijk op het water genieten van het leven in een jachthaven, je lekker in slaap laten wiegen door de bewegingen van een echte boot en ’s morgens op je eigen terras uitgebreid ontbijten, kijken naar het in- en uitvaren van jachten en naar het spelen van de eendjes en de waterhoentjes.

IJsseldelta Marina Stadshaven in de Natuur

IJsseldelta Marina is een jachthaven en ligt direct aan de voet van het Hansestadje Hattem maar ook in de uiterwaarden van de IJssel. Een unieke combinatie van een stadshaven (centrum op 250m) en de vrije natuur van de uiterwaarden. IJsseldelta Marina is een uitvalsbasis voor talloze uitstapjes met de fiets, te voet, met de bus of de auto. Veel meer informatie kunt u vinden op toeristische informatie

Met uw eigen Houseboat de IJssel op varen

Wat is er nu mooier dan echt te ervaren hoe het is in je eigen boot op de IJssel te varen. Onze ervaren schippers varen graag een rondje met u op de IJssel.

Charteren van een Houseboat

Heeft u al eens gevaren met een jacht of een Houseboat dan is het ook mogelijk zelfstandig een tocht te maken en een paar dagen weg te blijven. Hierbij is niet het varen maar het veranderen van de horizon het doel. Wij hebben verschillende tochten voor u klaarliggen. Afhankelijk van het weerbericht en de lengte van uw verblijf kunt u een dagtocht op de IJssel maken, waarbij u ’s avonds weer de veilige thuishaven binnenkomt, óf heerlijk overnachten elders in de natuur. Let wel; boven de windkracht 3 mag er met een houseboat niet gevaren worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.