Passanten ligplaats

Passanten ligplaatsPassanten ligplaats aan de IJssel

IJsseldelta Marina Hattem beschikt over fraaie ligplaatsen voor passanten tot 25 meter en ligt direct aan de IJssel. Vanaf elke passanten ligplaats is de Hanzestad Hattem binnen 200 meter te bereiken. Alles is dus lekker dichtbij! Onze jachthaven en Hattem bieden u vele mogelijkheden. Voor meer informatie over activiteiten om te doen in de regio, klikt u hier.

Uiteraard heeft u op uw ligplaats de beschikking over een zijsteiger, gratis WiFi, een stroomaansluiting (16 Ah), een watertappunt, een verwarmd toiletgebouw en kunt u allerhande toeristische informatie verkrijgen bij de receptie. Neem een kijkje onder het kopje toeristeninformatie op onze website om geïnspireerd te raken.

Passanten tarief

Uw overnachting bij IJsseldelta Marina is eenvoudig zelf te berekenen. Zo weet u alvast waar u aan toe bent! Het passantentarief bedraagt € 1,30 per lengte meter. De Gemeente Hattem legt u een toeristenbelasting op van € 1,32 per persoon per nacht. Natuurlijk kunt u ook stroom gebruiken. Voor een aansluiting van 16 Ah rekenen wij € 2,50 per nacht.

Cadeautje

Bij IJsseldelta Marina zijn wij blij met iedere gast. Wij vinden het leuk als u wat langer blijft of nog een keertje terugkomt. Daarom hebben wij een speciale actie; Elke 6e overnachting binnen hetzelfde jaar is voor onze rekening! U betaalt voor deze 6e nacht slechts de toeristenbelasting en de stroom. De computer houdt het keurig bij, dus u hoeft de bonnetjes niet te bewaren.

Bereikbaarheid

U neemt de afslag IJssel-Apeldoornskanaal en slaat vervolgens na 300 meter rechtsaf. Let u hierbij op de groene boei in het water, houdt u deze boei aan uw stuurboord-hand. Aan stuurboord naast deze ton ligt een kleine ondiepte.
Vanaf de invaart Apeldoornskanaal is de Havenmeester bereikbaar op VHF 31, hij wijst u graag naar de juiste ligplaats.

 

Zeker weten of er nog een plekje is? Bel even de receptie, 06-54946078, of roep de havenmeester op via de marifoon op kanaal VHF 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.