info@ijsseldeltamarina.nl038-4581925
logo_ijsseldeltamarina

WiFi

WiFi IJsseldelta Marina

WiFi GRATIS beschikbaar

Uiteraard biedt een moderne jachthaven als IJsseldelta Marina haar ligplaatshouders en gasten gratis wifi aan. In 2015 zijn wij overgestapt op een professioneel WiFi netwerk. Hierdoor is het bereik vergroot en is het internet sneller geworden. Op verschillende plaatsen op het terrein kunt u routers zien hangen die ervoor zorgen dat, waar u ook bent in de haven, u overal een sterke verbinding met ons netwerk heeft.

Inloggen

Passanten en camperaars vinden op de passantenbon, die zij krijgen bij het aanmelden, de inloggegevens van ons netwerk. U kunt eenvoudig verbinding maken met het netwerk van IJsseldelta Marina. Op het bonnetje wat u van ons krijgt staan de inloggegevens, op het inlogscherm wat u te zien krijgt wanneer u verbinding maakt vult u de inloggegevens in en u heeft verbinding.
Vaste ligplaatshouders kunnen de inlogcodes ophalen bij de receptie.

Uitloggen

Wanneer u langer dan 45 minuten geen gebruik heeft gemaakt van het internet, wordt de verbinding automatisch verbroken. U zult opnieuw moeten inloggen als u weer gebruik wilt maken van het internet. Hierdoor zorgen we ervoor dat het netwerk niet overbelast wordt en dat iedereen gebruik kan maken van de WiFi.

Extra snel internet

Wilt u snel internet gebruiken voor het bekijken van films en streamingdiensten, dan kunt u bij de receptie een antenne met router huren. De huurprijs bedraagt € 10,– per dag en € 30,– per week.

 

Graag vragen wij u aandacht voor onze GEBRUIKSVOORWAARDEN.

Related Posts

No posts were found for display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.