Camperplaats Hattem

Camperplaats HattemCamperplaats Hattem

Jachthaven IJsseldelta Marina in Hattem beschikt over 22 prachtige plekken voor uw camper. Onze camperplaats staat in de top van camperplaatsen in Nederland. Vanaf uw plek is álles in Hattem op loop- of fietsafstand. De stad Hattem is op nog geen 200 meter vanaf onze camperplaats verwijderd en biedt u alle denkbare mogelijkheden. Camperplaats Hattem is het hele jaar geopend.

Uiteraard heeft u op uw plek de beschikking over gratis WiFi, een stroomaansluiting (10 Ah), een watertappunt, een verwarmd toiletgebouw, een stortplaats voor uw chemisch toilet en kunt u allerhande toeristische informatie verkrijgen bij de receptie.

Neem een kijkje onder tourist-info om geïnspireerd te raken van alle mogelijke activiteiten. Bent u al bekend met onze mooie aanbieding, speciaal voor camperaars? Bekijk deze onder Aanbiedingen.

 

Altijd wat te doen

Hattem kent sinds december 2015 2 prachtige klompenpaden, daarnaast is een wandelroute door de stad ook de moeite waard. Ook bestaan er mooie fietsroutes, langs de IJssel, door de bossen, het veluwegebied en langs Herberg Molencaten. Ook kunt u heerlijk vissen in en rondom onze jachthaven. Kenners weten onze haven te vinden, er is altijd wel wat moois te vangen.

Hattem is een hele leuke authentieke Hanzestad met mooie gebouwen, winkels en musea. Dat begint al als u Hattem binnenkomt, de grote kerk is al van verre zichtbaar en het stadspoortje is heel herkenbaar. Hattem kent drie musea. Het Voerman Museum, Het Anton Pieck Museum en Het Nederlandse Bakkerij Museum. Deze laatste is ook zeer geschikt om te bezoeken met uw (klein)kinderen. Een vaartocht maken, een kano huren of andere leuke activiteiten kunt u ondernemen bij Vadesto. Dit bedrijf zit praktisch naast de jachthaven. Naast allerlei activiteiten in en rond Hattem is de grote stad Zwolle binnen 10 minuten bereikt. Zomers vaart er een veerpontje tussen Hattem en Zwolle waar u met de fiets op kunt, deze gaat de hele dag heen en weer tussen 10:00 en 18:00. De bus naar Zwolle stopt bovenaan de jachthaven en brengt u naar het centrum van Zwolle.

 

Stageld

Wij nodigen u uit om bij ons op de camperplaats te staan! Voor een schappelijke prijs van € 10,- per nacht kunt u bij ons overnachten. Als u er elektriciteit bij had gewild kan dat natuurlijk, hier rekenen wij € 2,- per nacht voor. De aansluiting is 10 Ah. Gemeente Hattem rekent voor de toeristenbelasting € 1,29 per persoon per nacht. In onze jachthaven hebben wij ook Wifi, hier kunt u gratis gebruik van maken. De inloggegevens ontvangt u wanneer u bij de receptie komt afrekenen. In onze jachthaven kunt u de watertank van uw camper vullen en u kunt uw chemisch toilet bij ons lozen. Ook daarvoor vragen wij geen geld. Wilt u zeker zijn dat er een plekje vrij is voor u? Bel even een uur voordat u aankomt met de receptie om te ‘peilen’ of er nog plek is. Dit doet u op 06-54946078

 

Reviews

Onze camperplaats scoort op de site van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) een 8,2 gemiddeld! Alle reviews over onze en andere camperplaatsen leest u hier: Campercontact. Wij nodigen u uit om ook een review te schrijven.

 

Cadeautje

Elke 6e overnachting is voor onze rekening. U betaalt voor deze 6e nacht slechts de toeristenbelasting en de stroom. De computer houdt het keurig bij, dus u hoeft de bonnetjes niet te bewaren.

 

Coördinaten

N 52.47701,  E 6.06942
N 52°28’37”,  E 6°04’10”

 

Lengte en hoogte beperking in de zomermaanden

Helaas is onze camperplaats in het seizoen niet geschikt voor campers die langer zijn dan 7,5m en hoger dan 3m. In de rustige periodes zijn vaak dubbele plaatsen beschikbaar en zijn grotere/hogere campers welkom. Wij zijn in overleg met de Gemeente Hattem en hopen op snelle goedkeuring voor uitbreiding zodat we ook grotere Campers welkom kunnen heten.

Zeker weten of er nog een plekje is? Bel even de receptie, 06-54946078

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.