Reserveer uw plaats
right-arrow

Reserveer via de website.

Prachtig gelegen jachthaven
In een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, gezellige terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!
Ruime plaatsen

IJsseldelta Marina Hattem beschikt over ruime ligplaatsen, elk met een zijsteiger, stroomaansluiting en WIFI. Er is een verwarmde wasgelegenheid, wasserette, milieustraat, goede verbindingen met OV, trailerhelling.

 

beautiful-center-img
Vriendelijk ontvangst

Voor informatie bent u van harte welkom bij de receptie van IJsseldelta Marina Hattem, we maken graag persoonlijk kennis, de koffie staat klaar. Bellen kan natuurlijk ook:
+31 (0)38 – 458 1925 Vraag naar Andree

rating-img
Ruim 200 bezoekers waarderen hun verblijf met een 8,0.
Reserveer hier:
Bezoek het historische Hattem

De schitterende Hanzestad Hattem biedt een ruim aanbod aan unieke en leuke musea. Daarnaast mag de stad zelf bijna een museum genoemd worden. Heel veel te beleven voor iedereen die van cultuur, gezelligheid en natuur houdt. Het hele jaar door allerlei evenementen en activiteiten.

De perfecte jachthaven
om te overwinteren

Wij bieden overwinteraars ook in de winter-maanden dezelfde faciliteiten als in de zomer. U kunt gewoon gebruik blijven maken van stroom, water (ijs en weder dienende), het verwarmde sanitair, wasserette en alle andere faciliteiten.