Reserveer je plaats
right-arrow

Reserveer via de website, elke 6de overnachting in een seizoen is het stageld GRATIS!

Prachtig gelegen camperplaats
In een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem vindt u de camperplaats IJsseldelta Marina Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, gezellige terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!
Eén van de beste plaatsen

Onze camperplaats staat in de top van camperplaatsen in Nederland en biedt u alle denkbare mogelijkheden en faciliteiten.

beautiful-center-img
Ontspannen aankomst

U kunt vrij een plekje kiezen en lekker ontspannen aankomen. Voor toeristische informatie bent u van harte welkom op de receptie. Wij hebben mooie fiets- en wandelroutes.

rating-img
Ruim 200 bezoekers waarderen hun verblijf met een 8,0.
Iedere 6e overnachting in een seizoen betalen wij.
Bezoek het historische Hattem

De schitterende Hanzestad Hattem biedt een ruim aanbod aan unieke en leuke musea. Daarnaast mag de stad zelf bijna een museum genoemd worden. Heel veel te beleven voor iedereen die van cultuur, gezelligheid en natuur houdt. Het hele jaar door allerlei evenementen en activiteiten.

Camperplaats reserveren

Leuk dat u overweegt om bij ons in Hattem op de Camperplaats te komen staan. Kom lekker ontspannen in de jachthaven op een camperplaats die al jaren tot de top van Nederland behoort. Blijft u een tijdje? Iedere 6e overnachting in een seizoen is het stageld een cadeautje van ons. Vanaf 1 april 2021 kunt u reserveren en betalen via onze website.

right-arrow