Receptie

Receptie

Receptie

Bij IJsseldelta Marina staat er altijd iemand voor u klaar.
Onze receptie kent ruime openingstijden, zodat u zeker weet dat u altijd wordt geholpen. Ook buiten onze openingstijden staan wij graag telefonisch voor u klaar. De receptie vindt u in de zwarte drijvende woonark aan het begin van de steiger in de jachthaven.

Onze receptie is per telefoon bereikbaar via 06-54946078, per marifoon VHF 31, via de intercom bij de deur of slagboom of per mail: info@ijsseldeltamarina.nl.

Inschrijving

Zodra u een ligplaats of camperplaats heeft gevonden, onze havenmeester wijst u graag een plekje toe, en lekker gesetteld bent, dan vragen wij u zich aan te melden bij de receptie. Hier ontvangt u van ons het passantenbonnetje met de deurcode van ons sanitair, de inloggegevens van de WiFi en indien u wenst toeristische informatie. Komt u aan buiten onze openingstijden? Dan vragen wij u zich te melden bij de intercom, die u naast de deur van de receptie vindt.

Toeristische informatie

Behalve uw inschrijving regelt u ook uw dagprogramma bij de receptie. Onze medewerkers geven u graag toeristische informatie over onze prachtige stad Hattem en de directe omgeving. Te denken valt aan wandelroutes, fietsroutes, vaartochten, informatie over musea e.d..
Kijkt u voor leuke dagtips op “Wat ga je doen vandaag?” , of “Waar ga je eten vandaag?”

Openingstijden

Onze receptie kent gedurende het vaarseizoen ruime openingstijden. Zelfs als u buiten openingstijden aankomt is het geen punt, bel dan even met de receptie!. Uiteraard staat ons team ook in de wintermaanden voor u klaar, onze openingstijden zijn in de wintermaanden wel iets minder ruim.

  • Van 1 april tot en met 31 oktober
    Maandag – Zondag:   9:00 uur tot 20:00 uur
  • Van 1 november tot en met 31 maart
    Maandag – Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur
    Woensdag en Zondag: Gesloten

    • Aankomen buiten deze openingstijden is geen enkel probleem, bel dan even met de receptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.