Trailerhelling

Trailerhelling

Trailerhelling

IJsseldelta Marina beschikt over een comfortabele trailerhelling. Onze helling is bij bijna elke waterstand van de IJssel te gebruiken. Naast de helling ligt een instapsteiger. Het gebruik ervan is uiteraard volledig voor eigen risico.

Meldt u zich voor gebruik bij de receptie, dan openen wij de slagboom voor u. Uw auto met trailer kunt u parkeren op de lange parkeerplaatsen naast de haven. Voor auto’s met trailers hebben wij achter de slagboom helaas niet voldoende plek.

Kosten

Kosten voor het gebruik van de helling zijn EUR 10,- per boot. U kunt dan de boot op dezelfde dag erin laten en eruit halen. In het seizoen is onze helling bereikbaar van 9 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds. Graag melden bij de intercom halverwege de oprit naar de slagboom.

Abonnement

Wij hebben ook een jaarabonnementen, EUR 110,=. U krijgt dan een code voor de slagboom zodat u op elk gewenst moment met uw boot kunt varen. Een jaarabonnement geeft recht op het onbeperkt gebruik van de trailerhelling. Het abonnement geeft geen recht op een parkeerplaats achter de slagboom.

Alle informatie en inschrijven bij de receptie.

 

Een overzicht van alle trailerhellingen in Nederland vind je hier: helling.com 

Trailerhelling Hattem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.