Prima Uitvalsbasis

IJsseldelta Marina Hattem is dé perfecte jachthaven voor uw jacht:

 • IJsseldelta Marina Hattem is zeer compleet uitgerust met álle faciliteiten die u van een moderne jachthaven verwachten mag.
 • Centraal gelegen in Nederland, vlak bij de A50, A28 en A32.
 • Zeer goed te bereiken met openbaar vervoer, de trein brengt u bij NS-station Zwolle, daar neemt u buslijn 203. Deze stopt direct vóór de jachthaven. Halte Hattem Centrum.
 • De jachthaven ligt op loopafstand van de Hanzestad Hattem met heerlijke terrasjes, fijne restaurants, mooie winkels en enkele bijzondere musea.
 • Vanuit IJsseldelta Marina Hattem kunt u van vele vaartochten genieten:
  - Weerribben Wieden met haar unieke natuur en de historische plaatsen Blokzijl, Vollenhove en natuurlijk Giethoorn. Van daaruit ligt Friesland op korte afstand varen.
  - Het Randmeer, tegenwoordig snel te bereiken via het Reevediep, met prima aanlegplaatsen in Elburg en Harderwijk of heerlijk relaxen aan een van de vele eilandjes. Ook prima voor een weekendje!
  - De Overijsselse Vecht prachtig meanderend door een bijzonder landschap, u kunt aanleggen bij Dalfsen of Ommen en van daaruit heerlijke wandelingen en fietstochten maken.
  - De IJssel zelf is natuurlijk één van de mooiste rivieren van Nederland met prachtige Hanzesteden als Kampen, Deventer en Zutphen.
  - Het IJsselmeer, Urk ligt slechts op een paar uur varen en van daaruit liggen Enkhuizen en Medemblik vlakbij.
  - Een leuke Weekendtrip: vrijdag naar Kampen, zaterdag (bijvoorbeeld via de Mastenbroekpolder) naar Vollenhove of Blokzijl en zondags via de Weerribben Wieden met nog een fijne tussenstop in Hasselt weer terug naar de haven.
 • En als u eens niet wilt varen, u zult zich altijd vermaken: Amsterdam bijvoorbeeld is een uurtje rijden, er zijn vele beroemde musea in de buurt, zoals Kröller-Muller, Buiten museum Arnhem, Buiten museum Enkhuizen, u kunt prachtig fietsen en wandelen op de Veluwe of shoppen bij Outlet Bataviastad.
 • Ook voor uw kinderen is veel vermaak: het Bakkerij Museum Hattem is welhaast een 'must'. Maar ook bijvoorbeeld Burgers Zoo, Nationaal park De Hoge Veluwe of de Posbank, Bataviawerf, Balorig, Dinoland zijn in de buurt.
 • Hattem beschikt over 2 golfbanen op korte afstand van de jachthaven.