Reserveer je plaats
right-arrow

Reserveer via de website, bij elke 6de overnachting in een seizoen is het sta- of liggeld GRATIS!

Prachtig gelegen jachthaven
In een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, gezellige terrasjes, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!
Ruime plaatsen

Onze jachthaven beschikt over 240 ruime ligplaatsen ontworpen voor de grotere, moderne plezierjachten en beschikt daarom over brede en veilige (zij)steigers de juiste voorzieningen en een comfortabele trailerhelling.

beautiful-center-img
Vriendelijk ontvangst

Voor informatie bent u van harte welkom bij de receptie van IJsseldelta Marina, we maken graag persoonlijk kennis, de koffie staat klaar. Bellen kan natuurlijk ook: 0(31)6 – 549 46 078. Vraag naar Marie-Sophie.

rating-img
Ruim 200 bezoekers waarderen hun verblijf met een 8,0.
Iedere 6e overnachting betalen wij
Bezoek het historisch Hattem
dummy.jpg

De schitterende Hanzestad Hattem biedt een ruim aanbod aan unieke en leuke musea. Daarnaast mag de stad zelf bijna een museum genoemd worden. Heel veel te beleven voor iedereen die van cultuur houdt.

De perfecte jachthaven
om te overwinteren

Wij bieden overwinteraars ook in de winter-maanden dezelfde faciliteiten als in de zomer. De steigers worden voorzien van anti-slip en u kunt gewoon gebruik blijven maken van stroom, water, het verwarmde sanitair, wasserette en alle andere faciliteiten.

right-arrow